Πόντοι ανταμοιβής (Win - Win) - Κουπόνι Μήνα

Πρόγραμμα επιβράβευσης αγορών.

1. Win - Win

Θέλοντας να επιβραβεύσουμε τους πελάτες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος για τις online αγορές τους, δημιουργήσαμε το σύστημα ανταμοιβής πόντων.
Με το πρόγραμμα "Win - Win " του vapecenter.gr συλλέγετε πόντους ανταμοιβής τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε αποκτώντας προϊόντα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. 
Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε για όλους εσάς που κάνετε ηλεκτρονικές αγορές από το vapecenter.gr σημαντικές εκπτώσεις, προσφέροντας τη μεγάλη ποικιλία των προϊόντων μας σε προνομιακές τιμές!
Πώς λειτουργεί το πρόγραμμα:
• Αρχικά, δημιουργήστε τον λογαριασμό σας στο www.vapecenter.gr
• Αφού συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, προσθέστε τα προϊόντα της επιλογής σας στο καλάθι αγορών. Πραγματοποιήστε τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και ενημερωθείτε για τους πόντους που κερδίζετε (σε κάθε προϊόν αναγράφονται οι πόντοι που κερδίζετε με την αγορά του).

Κερδίζετε: 1 πόντο για κάθε ευρώ αγοράς,
1€ = 1 πόντος = 0.05€ εξαργύρωσης.

Κατά το check-out μπορείτε να επιλέξετε να αποκτήσετε το προϊόν που επιθυμείτε με εξαργύρωση των πόντων που έχετε συγκεντρώσει από προηγούμενες αγορές σας. 
Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να ενημερωθείτε για το σύνολο των πόντων που έχετε συγκεντρώσει, από τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, με μια ματιά στην καρτέλα σας.

Σημαντικό:
- Οι πόντοι ανταμοιβής που συγκεντρώνονται δεν έχουν ημερομηνία λήξης για την εξαργύρωσή τους.
  Μπορείτε όποτε εσείς επιθυμείτε να τους εξαργυρώσετε.
  Ταυτόχρονα μπορείτε να συγκεντρώσετε τους πόντους όσων παραγγελιών θέλετε εξαργυρώνοντάς τους την χρονική στιγμή που θα επιλέξετε.
- Απαραίτητη προυπόθεση για την συμμετοχή στο πρόγραμμα ανταμοιβής του vapecenter.gr είναι η εγγραφή σας στην ιστοσελίδα και η πραγματοποίηση      αγορών  ως συνδεδεμένος χρήστης και όχι ως "επισκέπτης".
  Ο παραπάνω όρος έχει ως αποκλειστικό σκοπό την ηλεκτρονική διατήρηση των κερδισμένων  πόντων στον δικό σας e-shop λογαριασμό.
- Το πρόγραμμα ανταμοιβής πόντων του vapecenter.gr αφορά μόνο αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και δεν ισχύει για αγορές στο φυσικό   κατάστημα.

2. Κουπόνι Μήνα

Κάθε μήνα το Vapecenter σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε μια σας αγορά με 10% έκπτωση. Αυτό γίνεται με την χρήση του κουπονιού μήνα το οποίο θα μοιραζόμαστε μαζί σας κάθε 1η του μηνός. Ισχύει για αγορές άνω των 40€. 
Απαραίτητη προυπόθεση για την ενεργοποίηση και χρήση του κουπονιού είναι η εγγραφή σας στην ιστοσελίδα και η πραγματοποίηση αγορών  ως συνδεδεμένος χρήστης και όχι ως "επισκέπτης".
Κουπόνι Σεπτεμβρίου: VCSEP21