Ποιοι είμαστε

Your passion is our mission…

Το Vapecenter ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2016.

Προτεραιότητα της εταιρίας μας αποτελεί η ικανοποίηση των πελατών μας, τόσο μέσω των διαδικασιών πώλησης αλλά και μέσω της after-sales πολιτικής που ακολουθείται με συνέπεια και υπευθυνότητα.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι ένα προϊόν της σύγχρονης τεχνολογίας και τα υγρά τα οποία χρησιμοποιεί αποτελούνται κυρίως από φυτική γλυκερίνη, αρωματικές ουσίες, νικοτίνη σε διάφορες κλίμακες η καθόλου και απιονισμένο νερό. Αντίθετα με τα παραδοσιακά τσιγάρα το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΔΕΝ προκαλεί καρκίνο, και ΔΕΝ εμπεριέχει τις 2.000 τοξικές ουσίες που εμπεριέχουν τα κανονικά τσιγάρα, όμως σας προσφέρει την ίδια ευχαρίστηση που προσφέρει το κάπνισμα.

Τα προϊόντα επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια ως προς τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους, από αναγνωρισμένες Εταιρίες-ηγέτες στον κλάδο των προϊόντων άτμισης και προσφέρονται σε ανταγωνιστική σχέση ποιότητας-τιμής, πάντα προς όφελος του καταναλωτή.

Προσπαθώντας να είμαστε ανάμεσα στους καλύτερους προμηθευτές Ηλεκτρονικών τσιγάρων, υγρών και αξεσουάρ, στοχεύουμε στην έγκυρη ενημέρωση και την προμήθεια της αγοράς και των πελατών μας, με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία και τις καινοτόμες τάσεις που εξελίσσονται στην παγκόσμια ατμιστική κοινότητα.

Η Εταιρία μας συνεργάζεται με καταξιωμένες Εταιρίες διεθνούς βεληνεκούς στο χώρο των προϊόντων άτμισης, τόσο στον  τομέα του ηλεκτρονικού τσιγάρου αλλά και  στον τομέα των υγρών αναπλήρωσης, καθώς η επιλογή προϊόντων με υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά είναι βασική μας προτεραιότητα και συνυφασμένη με την κουλτούρα της εμπορικής μας πολιτικής.

Για οποιαδήποτε πληροφορία/διευκρίνιση, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας:

τηλεφωνικά, στο 26930 22255,

ηλεκτρονικά, στο info@vapecenter.gr,

Εναλλακτικά επισκεφτείτε το κατάστημα μας στην Κάτω Αχαΐα, στην διεύθυνση Πατρών – Πύργου 39 , Ελλάδα.

Ωράριο λειτουργίας :

ΔΕ-ΤΕ: 9:00-14:30

ΤΡ-ΠΕ-ΠΑ: 9:00-14:00 & 17:30-21:00

ΣΑ: 9:00-14:30

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη που μας επιδεικνύετε καθ’ όλη την διάρκεια δραστηριοποίησής μας.

Συνεχίζουμε μαζί σας!